Nieuws

Nieuw ontdekt talent: Robbin

Zaterdag 17 februari 2024

Nieuw ontdekt talent: Robbin!

Soms zijn er spelers/speelsters in de club die om wat extra aandacht vragen.

Vandaar deze nieuwe rubriek van „Nieuw ontdekt talent!“

De naam van ons nieuw ontdekt talent is Robbin. Robbin is (4)7 jaar oud en helemaal klaar met school. Hij is dus maar gaan werken bij Dichterbij als Coach Begeleid Werken. Robbin speelt sinds 1 jaar bij de heren recreanten. Ondanks een wat pijnlijke knie, is Robbin een teamspeler, motivator en een tactisch genie. Met helder inzicht, vernuft en speels gemak weet hij de rommelige bende om zich heen om te vormen tot een coherent en soepellopende trein die over elkaar heen dendert.

Uw razende reporter heeft uit betrouwbare bronnen vernomen (om hun identiteit en veiligheid te beschermen noemen we ze hier J en M) dat Robbin een missie heeft. Robbin wil graag meelopen met de warming-up van heren senioren 1. We vermoeden dat hij ambities heeft op dit niveau en dat hij zich op deze manier „in the picture“ wil werken. Naast de spelers van de maand uit de U10 en U12 zal dit geen makkelijke taak voor hem worden. Misschien kan hij solliciteren bij MU22, waar een vacature is als „Big Man“.

Dit nog onbekende talent binnen Akros zal bij de seizoensafsluiting dit jaar wat meer bekendheid krijgen als mede-organisator van de pubquiz. Hij behoort namelijk tot de befaamde groep „Mannen met baarden“ die in 2023 de Akros-Pubquiz wonnen en daarmee de eer toegewezen kregen om de pubquiz voor dit jaar te organiseren. We zijn benieuwd. Maar allereerst verheugen we ons op het optreden van Robbin tijdens de warming-up van heren senioren 1.

De spelers/speelsters van de maand en Robbin worden op 13 april om 20.00 uur geëerd bij de laatste wedstrijd van heren senioren 1. SAVE THE DATE!

Terug naar nieuwsoverzicht